tisdag 28 oktober 2008

Dagens Nobelpris i dumhet

Jag kan inte förstå vad man hoppas uppnå när man ger sig på att försöka fiska upp en mobil som man har tappat i en toalettstol - i synnerhet när toan befinner sig på ett tåg, och alltså inte är av gängse hushållsmodell.

För det första lär mobilen, med största sannolikhet aldrig fungera fullgott igen efter att ha fått väta i sig. För det andra har det rapporterats flitigt om människor som försökt sig på operationen tidigare - med mindre framgångsrikt resultat. Så, varför inbilla sig att man själv ska lyckas bättre än sina föregångare?
Den senaste som givit sig på uppgiften att fiska upp en mobil ur en tågtoa lyckades fastna i rören, varpå tåget försenades med två timmar, medan räddningstjänsten fick såga loss honom. Jäkla klant!


Inte nog med att du inte fattar att din mobil troligen aldrig funkar igen, dessutom åsamkade du alla dina medresenärer en rejäl försening plus att du kostade samhället en massa pengar för att du var tvungen att sågas loss från tåget... Du får dagens Nobelpris i dumhet, så du slipper gå lottlös ur hela spektaklet. Men, låt inte dina dumma göranden bli en vana, för all del.

Inga kommentarer:

 

Anna G Rahms funderingar och spetsfundigheter © 2008. Design By: SkinCorner