torsdag 23 oktober 2008

Vissa har bråttom att växa upp

Det är lite underligt att vissa människor har så jäkla bråttom att växa upp. Se bara på Blondinbimbon Bella, som för någon vecka sedan gick ut i media och talade om att hon skulle sluta blogga för att skolan hade tagit stryk, och hon själv ville vara mer som en "vanlig" 17-åring. Dessutom skulle hon bearbeta alla jobbiga händelser i lugn och ro, så bloggandet skulle få stå åt sidan.

Döm om min förvåning, då den lilla hoppan idag annonserar sin återkomst i bloggosfären. Emellertid deklarerar hon att hon numer ska ge mer utlopp åt sin tråkiga, seriösa sida, och fokusera på innehåll - ätstörningar, politik och våldtäkter för att nämna några ämnen hon vill ta upp - snarare än yta.

Visst, och jag ska gifta mig med Carl-Philip i morgon.

En annan känd blondinbimbo.

Det är ingen lätt uppgift hon tar på sig, den lilla blondinbimbon. I synnerhet inte som hennes språkhantering inte alltid uppfyller ens de mest elementära kriterierna för att räknas som funktionellt språk. Att då, med en vokabulär fylld av fåndäjsjåns, och jiins, kasta sig över seriösa ämnen, där orden faktiskt kan ha både fyra och fem stavelser, kommer inte att bli lätt för den lilla stumpan. Hon vet bestämt inte vad hon ger sig in på...

Kanske skulle det vara en bra idé att vara 17 år ett tag till (även om du formellt har fyllt 18), och strunta i bloggen på obestämd framtid. För, utbildning behöver du i ganska rikliga mått till, du aningslöst blonda.

Inga kommentarer:

 

Anna G Rahms funderingar och spetsfundigheter © 2008. Design By: SkinCorner