onsdag 15 oktober 2008

Min rika diskborste

Katrin Zytomierska, det korkade lilla stycket, fortsätter att kokettera med envis arrogans, och en fullständig avsaknad av intelligens. Hon är så korkad, så att om hon skulle ställa upp i Jeopardy mot min diskborste skulle jag, som ägare till diskborsten, kunna inhösta en smärre förmögenhet.

Trots att hon, högst välförtjänt, fått åthutningar av chefen för TV400 för sina opassande uttalanden i förra veckans avsnitt av Eftersnack Idol 2008, går hon styvnackat ut i pressen och deklarerar att hon inte kan veta på förhand vad hon kommer att säga, och hur hon kommer att reagera, eftersom hon är en så spontan person. Spontan är fel ord i sammanhanget, gumman. För att passa in på dig måste ordet spontan åtföljas av -lobotomerad.

Upptagen med uttalsövningar.

Säg efter mig, Katrin: "-Jag är en så spontanlobotomerad person." En gång till. Se så: "-Jag är en så spontanlobotomerad person." Det lät mycket mer sanningsenligt och ärligt beskrivande av dig själv. Det var väl inte så svårt, ens för en hedersblondin som du?

TV400: Även om ni inte tar ansvar för allt som era programledare säger, kan ni väl i alla fall ta ansvar för era egna, uppenbart felaktiga anställningar, och avsluta dem skyndsammast?!
 

Anna G Rahms funderingar och spetsfundigheter © 2008. Design By: SkinCorner