torsdag 23 oktober 2008

Kvinnan som gett badbollen ett ansikte

På nytt har TV4 visat varför de inte förtjänar en lika stor andel av licenspengarna som SVT får. Till skillnad från TV4 är SVT nämligen seriöst. TV4 gör vad de kan för att inte förknippas med seriositet.

Hur förklarar man annars att man väljer att satsa så mycket etertid och pengar på ett skridskodansprogram, som nästan ingen är intresserad av att se? Eller, det allra senaste utslaget av dårskap; att låta den fullständigt hjärntomma Katrin Zytomierska vara kvar som programledare i Eftersnack Idol 2008?

Bakom en ursäkt av ett löjligt "hon förtjänar en andra chans" försöker TV4-representanterna gömma sig, samtidigt som de hoppas på att inte behöva motivera varför.

Om Zytomierskas uppenbara olämplighet för programledarskap inte är skäl nog för avsked, vet jag inte längre vad som är tillåtet och inte på en arbetsplats och vad som är god underhållning. Om man ska tro TV4 är det till exempel att förolämpa folk i direktsändning. alternativt att någon faller och bryter benet under skridskotävlingen. Mer än så behöver det inte vara. Tycker de, ja. Själv anser jag det bara vara vanvördigt, och ytterst olämpligt av TV4 att ta en så uppenbar idiot tillbaka i programledarsnåren.

4 kommentarer:

upinmytree sa...

Jag håller med dig. Jag har även länkat till ditt inlägg på min blogg.

magdalena sa...

Ha, ha. Skön checklista. Den kanske jag ska "sno". Angående Katrin, tycker som du och har också tagit upp det i min blogg. Sorgligt....

Bimbo Boy sa...

Håller med.

trebarnsmamman sa...

Håller med!

 

Anna G Rahms funderingar och spetsfundigheter © 2008. Design By: SkinCorner