torsdag 16 oktober 2008

Katrin - vägen till idiokrati

Tyvärr missade jag gårdagens "Kvällsöppet" på TV4. Om jag hade känt till att hela Sveriges dummaste brud, tillika mest offentliga mobberska, Katrin Zytomierska skulle delta hade jag suttit som klistrad vid rutan. Det skulle ha varit så skönt att idag kunna stycka hennes utsagor, och ord för ord visa hur jäkla korkad hon är, den badbollen. Jag kan ändå föreställa mig hur tongångarna lät i programmet, eftersom jag känner till upptakten med hennes takt- och respektlösa bemötande av deltagarna i Idol 2008, och påföljande anmälningar till Granskningsnämnden.

Klarade inte uppehället på gatan, bytte tyvärr karriär.

Hedersblondinen, Katrin Zytomierska, försvarar sig med att det inte någonstans står angivet i hennes kontrakt att hon skulle ha något ansvar. Vadå inget ansvar? Är det verkligen ingen under hennes 31 år på jorden som har talat om att man från den dagen man fyller 18 år är ansvarig för allt man säger och gör? Vilken avlägsen planet har hon vuxit upp på? Idiotus, strax väster om Imbecillius?

Jag är glad att Marcus Birro tog henne i upptuktelse, och gav henne en känga. För människor som Katrin Zytomierska ska med alla medel bekämpas - annars dröjer det inte länge förrän vårt samhälle ser ut som det i filmen "Idiocracy".

6 kommentarer:

Gunilla sa...

Jag såg nyss reprisen på hela programmet på tv4 webben.

Bimbo Boy sa...

Hon är grymt pinsam den där Katrin.

Anna G Rahm sa...

Tack för tipset, Gunilla. Det ska jag kolla upp.

Ja, Bimbo Boy. Fast pinsam är bara förnamnet.

A.P.SE sa...

Upprörd över "bögig"?
Den dagen som hbt-rörelsen och feminister slutar hacka på heterosexuella och heterosexualitet, heteronormen etc och även skämta om det så... Men det är tydligen PK!

Anna G Rahm sa...

Det är en, i sammanhanget fullständigt onödig kommentar. Faktiskt oavsett vilket sammanhanget är. En människas sexualitet rör ingen förutom den/de människor man väljer att dela den med.

Dessutom undrar jag i vilken verklighet du lever, som påstår att hbt-människor hackar på heteronormen. Det håller jag inte med dig - såvida du inte anser att hbt-rörelsens kamp för att slippa diskrimineras på grund av sin sexualitet, och få leva tillsammans på lika villkor som heterosexuella - är ett angrepp på heteronormen. För mig är det inte det.

Programledaridioten har dessutom även gått till angrepp mot Loulou - och kallat hennes barfotauppträdande förra veckan för äckligt. Katrin Badboll (uppblåst men tom på innehåll) har alltså gjort sig skyldig till två grova övertramp.

Bimbo Boy sa...

Bra skrivet! :)
Skriv gärna på min namninsamling för att ta avstånd från den mobbning Katrin Zytomierska tillåts utöva i "Idol":
http://www.namninsamling.se/index.php?nid=2509

Tipsa gärna dina läsare! :)ix

 

Anna G Rahms funderingar och spetsfundigheter © 2008. Design By: SkinCorner