tisdag 25 november 2008

MAKE LOVE, NOT WAR

Stackars alla de ensamma affärsresanden som inte längre kan få ta igen sig med lite onani till en halvdålig porrfilm på hotelltv:n efter en hård dags arbete! Varför ska man missunna dem det?

Maria Wollin får moralisk diarré som vanligt, och menar att det inte är någon "rättighet" att titta på porr på hotellrummet. Visserligen har hon rätt i sak, så till vida att det inte är en grundlagsstadgad rättighet, men ibland blir hon så inrutat landsorts-PK att jag bara får lust att kräkas. Vill man skapa fullständigt konsensus skulle inte mycket förutom testbilden och myrornas krig vara kvar bland hotellkanalerna.

Precis som Tango för enbenta undrar jag varför gemene man (även om det i detta fall förmodligen främst är gemena kvinnor...) upprörs så av porr i allmänhet, och porrfilm i synnerhet, men endast mycket sällan av riktigt actionfyllda, våldsglorifierande filmer.

Jag är helt övertygad om att våld är betydligt värre för samhället i stort än porr. Som man sa redan 1968: Make love, not war. Peace!

1 kommentar:

A.P.SE sa...

Med erfarenhet från resebranschen kan jag säga dig och andra att det faktiskt är fler kvinnor som tittar på porr än män (i andel av respektive grupp).

 

Anna G Rahms funderingar och spetsfundigheter © 2008. Design By: SkinCorner